Mesaj
Atentie

Crearea acestui cont este gratuita.

Va rugam sa introduceti datele dvs cu atentie.

Contul va fi dezactivat in termen de 48 de ore daca aceste date nu sunt introduse corect si complet.

Va multumim!

Creare cont nou.

Va rugam sa va asigurati ca datele introduse sunt corecte.

IP: 3.239.4.127 |

Operator: |

Judet: |

Oras:

logo
Editura Radulescu 2022

GENERALITATI

Accesand EdituraRadulescu.ro sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul EdituraRadulescu.ro, cat si continutul/serviciile online disponibile pe acestea. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului EdituraRadulescu.ro cat si a intregului continut al EdituraRadulescu.ro , indiferent de platforma de primire pe care o folositi - PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate - si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra - via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.

Va recomandam sa listati/imprimati o copie a acestor conditii de utilizare pentru inregistrarile proprii.

EdituraRadulescu.ro poate schimba, modifica sau retrage orice parte din EdituraRadulescu.ro in orice moment (fara o prealabila notificare catre dumneavoastra) si poate de asemenea schimba continutul conditiilor de utilizare. EdituraRadulescu.ro va publica detalii despre orice schimbari referitoare la conditiile de utilizare. Va recomandam sa verificati cu regularitate sectiunea "Conditii de utilizare" pentru a vedea daca au fost facute schimbari. Prin folosirea EdituraRadulescu.ro dupa afisarea schimbarilor, certificati ca sunteti de acord ca acestea sa vi se aplice.

Această aplicaţie cu scop didactic este distribuită gratuit împreună cu anumite manuale ale Editurii RĂDULESCU. Dorim să punem la dispoziţia publicului programe educaţionale gratuite şi acordăm licenţe persoanelor care respectă drepturile intelectuale ale realizatorilor şi folosesc produsele noastre strict în scopul în care acestea au fost create.

De asemenea, EdituraRadulescu.ro primeşte şi înregistrează automat informaţii de la browser pe jurnalele de server, inclusiv adresa IP, informaţii despre cookie-ul EdituraRadulescu.ro şi pagina solicitată.

EdituraRadulescu.ro nu va comercializa şi nu va închiria nimănui informaţiile dvs. de identificare personală. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a vă modifica, în orice moment, informaţiile de cont EdituraRadulescu.ro şi preferinţele.

ACCESARE SI UTILIZARE

Deoarece foloseşte resurse (servere de autentificare, de update etc), Editura Rădulescu îşi rezervă dreptul de a controla numărul de utilizatori. Astfel a fost implementat un modul de securitate (bazat pe autentificarea cu coduri unice de licentă). Acest modul trimite către serverele noastre informaţii, în situaţia în care programul aflat în posesia dumneavoastră este folosit în mod necorespunzător sau contrar condiţiilor de licenţă. Astfel orice tentativă de fraudare a licenţei, de modificare a fişierelor ce intră în componenţa aplicaţiei, de folosire în scopuri comerciale, de copiere sau distribuire va fi semnalată autoritaţilor în mod automat de catre serverele noastre.

La achiziţionarea anumitor manuale, primiti gratuit un CD ce conţine un program de Simulare a Examinării Teoretice. Acesta generează chestionare prin alegerea corectă a întrebarilor din toate categoriile, într-o manieră similară celei folosită pe site-ul www.DRPCIV.ro.

Chestionarele sunt generate distinct, folosind întrebări din toate capitolele din lege. Acestea pot conţine întrebări din toate capitolele prezentate în carte sau puteţi opta pentru efectuarea unui chestionar cu întrebări numai dintr-un anumit capitol pentru a vă verifica cunoştinţele pe acel segment din legea circulaţiei.

Completarea cu date incomplete duce la suspendarea licenţei. Completarea cu injurii sau cuvinte obscene duce la anularea licenţei. După introducerea codului de licenţa în aplicație şi activarea acesteia, veți primi GRATUIT un numar de credite ce poate fi folosit pentru efectuarea de chestionare distincte, generate din baza de date a programului . Aceste credite diferă în funcție de promoțiile curente și de tipul manualului achiziționat de dvs. Valabilitatea acestuia este de 365 zile de la data activării.

La începerea (generarea) fiecărui chestionar va fi scăzut un numar de credite in functie de tipul de chestionar efectuat, din cele acordate iniţial sau cele achizitionate online.

Acestea se scad indiferent dacă dumneavoastră finalizaţi testul sau dacă îl abandonaţi pe parcurs. (Pentru folosirea eficientă a creditelor vă sugerăm să folosiţi modulul de antrenament pentru completarea cunostinţelor de legislaţie rutieră).

EdituraRadulescu.ro utilizează informaţiile în următoarele scopuri generale: pentru personalizarea publicităţii şi a conţinutului vizualizat, pe baza detaliilor furnizate la înregistrare şi a activităţii în cadrul EdituraRadulescu.ro, pentru satisfacerea cerinţelor dvs. de produse şi servicii, pentru îmbunătăţirea serviciilor, pentru a vă contacta, pentru a efectua cercetări şi pentru a crea rapoarte.

Dacă aveţi întrebări sau sugestii, puteti oricand sa trimiteti un mail la comenzi@EdituraRadulescu.ro sau sa sunati la numarul 0377.101.477.
Nu sunt de acord
Sunt de acord